Saturday, October 1, 2011

HANJING AND THE PENCACAI ONE!!


HI UOLSS.. Sekarang nih mekkk na cerita lak pasal bermulanya episod maki makian beramai2 dari puak hodoh lagi hina ini yee.. waaaaahhhhh.. sedap mlot dorang maki mak kannzzzz.. memang la mula2 mak diberitahu kawan hal ni, mak rasa sentapppp sangat.. tapi bila difikirkan balik perlu ke mak amek port apa yang dia cakap n.. sebenarnye tade benda yang leh describe betapa hodoh dan hinanya mamat nie.. dr info yg mak terima lelaki nie juga hampir mnerima duit dari kawan baik makkk nie.. aishkkkkkkkkk.. please la wahai wanita di luar sana.. klu na simpan ikan pon pilih la yang baik skit.. at least berbaloi.. better than uolss pilih lelaki hodoh mlot berbau nie.. ta selera mak taw!! mari kita ikuti sambungannya di bawah ini ye..


ni pulak beberapa coment pencacai ataupun nama baiknya balachi lelaki hodoh lagi tidak mempunyai rupa nie.. ishk3.. kopek katanya.. kopek kelapa ke kopek durian cik abg hina oiiiii.. hahahaha.. klakar juga orang kampungan nie kan.. dari ayatnya pon kita dapat tahu betapa low class nye taraf hidup dan keluarga dia.. opppsss.. jgn pegi dulu.. ni haaaa.. ada lagi satu sambungan pencacai nie yeeee... korang tgk ayat kat bawah nie plak oke..


Haaaaaaa.. tgk tue.. main nama allah pulaa.. seperti yang da aku cakap, lelaki hina nie mmg selalu bermain dgn nama allah oke.. bersumpah mmg ta lekang mlot dia dari menyebut nama tuhan pcipta alam.. tp.. semuanya fake.. pelik.. ada lagi orang mampu permainkan nama tuhan.. keji!! sungguh keji!! gunakan agama untuk tutup kejahatan yang telah kita buat.. harap mamat hodoh lagi ta berupa apatah lagi berharta nie mendapat hidayah.. kesian.. sama2 la kita doakan dia..

pssssstttttttt.. kata2 fara nie kira bertapis lagi taw klu u olss na tawu.. sbb just my close frenz n musuh ketat fara jea yang tahu mlot lahar makkkkk yg sebenarnya nih nyah.. auwwwww.. renung2kan dan selamat beramal.. opssss.. lupe lak..korang na ta link fb dia?? klu na.. add mak kat fb oke.. t mak bagi link lelaki yg hodoh berhati jahat nie.. renung2kan dan selamat beramal.. semoga hidup fara, anda dan anak cucu kita terhindar dari manusia hina seperti ini.. aminnnnnnnn.. buat perempuan BODOH yang still back up jantan hina nie, aku just na nasihatkan jaga la kekasih anda yang hodoh nie sbb dia mmg la tade rupa dan berharta tp dia ada ayat yang tersangat la manis hinggakan pmpn yg ta laku dan desperate sprti anda nie menjadi mangsa..

1 comments:

farahlicious on June 8, 2012 at 4:37 PM said...

haha.. mamat terengganu bodoh.. da la kuat ambil duit pmpn.. penipu.. muka da la hodoh.. maybe ur mom ade main nan keling kot.. ishkkkk..
takotnyeee..

Post a Comment